Neem contact met ons op

Karen Koller

Bedrijfskundige, Legal & Regulatory Consultant

‘Geweldig om de meerwaarde van mijn juridische expertise te zien bij de veranderopgaven waar gedreven organisaties voor staan. Het is fijn als er veiligheid en kwaliteitsbewustzijn in de organisatie is en van daaruit verder kan worden gewerkt'

Karen is afgestudeerd in 2015 op het onderwerp ‘netwerkorganisaties in de zorg’. Vanuit deze netwerkgedachte werkt ze zelf ook samen met partijen met specifieke expertise in het zorgveld.

Rik Koller

Business- & Software Consultant

'Sinds 3 jaar ben ik mijn tweelingzus aan het ondersteunen met ISO-norm implementaties, dat is boeiend, zeker in deze tijd en de noodzaak van veilige medische hulpmiddelen.'

Software engineer op het terrein van Unique Device Identification. Ook is hij gecertificeerd auditor voor de ISO 13485:2016 norm. Rik en Karen werken sinds 2016 samen, voor GS1 vraagstukken en implementaties van kwaliteits-managementsystemen.

Nicole van Eerdenburg

Ingenieur industrieel design (Delft) is al ruim 20 jaar werkzaam als projectmanager en R&D teamlid bij organisaties die medische hulpmiddelen ontwikkelen.
Nicole en Karen hebben samengewerkt bij EFI, MMi en UVSmart en werken nu samen bij ASO op een duurzaam project voor actualiseren en onderhoud van een Technisch Dossier.

Collin Kock

Collin is jurist en heeft op dezelfde lagere school, middelbare school en universiteit gestudeerd als Karen. In het afgelopen jaar heeft Collin zijn expertise van het sociaal zekerheidsrecht naar gezondheidsrecht verlegd en is hij thuis in AVG-zaken, MDR- vraagstukken en ondersteunt hij Karen in de complexe technische dossiers die moeten voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving.