(Interim) Juridisch advies

Karen Koller mediator en jurist

Karen Koller mediator en jurist

KollerVision is opgericht door Karen Koller. Zij heeft vele jaren ervaring als jurist met als specialisatie arbeidsrecht en gezondheidsrecht.
Ervaring met de zorgverzekeringswet en aanverwante wet- en regelgeving maakt dat ze breed inzetbaar is zowel vanuit  werknemers- als werkgeverskant.

Voor brede bedrijfsjuridische vraagstukken, werkt ze al jaren vanuit opdracht of langere (interim) functies bij bedrijven, binnen en buiten de gezondheidssector. De erkende opleidingen heeft ze gevolgd voor bedrijfsjurist en bijscholing is een vast onderdeel van haar advieswerk om goed en actueel maatwerk advies te kunnen leveren.

De MBA opleiding Health aan de Twente School of Management (TSM) /Universiteit Twente geeft meer bedrijfskundige expertise om zo nog gerichter gecombineerd bedrijfsmatig en juridisch advies te kunnen geven. (Voltooid februari 2015)

Meedenken, enthousiasmeren, het oplossen van de puzzel, dat is het onderscheidend vermogen van KollerVision. Mensen verbinden, bruggen slaag en een betere wereld maken door conflicten te begrijpen en op te lossen draagt bij aan de duurzame missie van het kantoor KollerVision.

Innovatief en laagdrempelig; iedereen kan aankloppen voor bondig en betaalbaar advies. Het benutten van het oplossend vermogen van de klant of partijen maakt dat er altijd vertrouwen is in een goede, werkbare oplossing. De oplossing ligt vaak dichtbij…

Een gekleurde visie, praktisch en benaderbaar zijn de kenmerken van ons kantoor.