Juridisch advies bij (dreigend) ontslag

Ontslagen worden is een ingrijpende gebeurtenis met vaak grote financiële gevolgen. De werkgever die u ontslaat kan zich vaak beter juridische voorbereiden en heeft doorgaans vaker met het ontslaan van medewerkers te maken. Veel mensen laten zich hierdoor overdonderen en weten niet wat hun rechten zijn.

Kollervision is juridisch expert op het gebied van arbeidsrecht, de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en weet precies wat uw rechten zijn. Kollervision is daarom als geen ander in staat om uw juridische  belangen te behartigen wanneer er dreiging is van (collectief) ontslag of als de u ontslagen wordt.  Neem contact op voor advies op maat.

Wat betekent hulp bij ontslag?

KollerVision biedt overzichtelijke begeleiding voor zowel het juridische deel als het coachingsgedeelte. Het is een proces, met veel emoties, begeleiding daarin is essentieel
Begeleiding bij het traject, niet alleen totdat het bij de werkgever is afgerond maar ook de stap naar het UWV of andere instanties behoort tot het adviesdomein bij ontslag.

Met de kennis en expertise als mediator kan gericht naar een oplossing worden gezocht. Neem gerust contact op en stel uw vragen.

Aandachtsvelden:

  • Wet Werk en Zekerheid
  • Arbeidsrecht
  • CAO
  • OR/ WOR
  • Kantonrechtersformule